Motiváció

2016.06.04 18:09

Motiváció

Elmondom a mi terméktapasztalatunkat a C9 alkalmazása során. 

A férjem cukorbetegsége folyamán kezdtük el C9 programot.Ekkor 124 kg volt a férjem. Most jelenleg 104 kg. A két időszak között 19 hónap telt el.

Történetünk: A férjem nagyon szeretett enni képes volt megsértődni, ha kértem ne egyen este sokat. A C9 programról hallottam és gondoltam mi is kipróbáljuk. Az első két nap miatt szombaton kezdtük el. Harmadik naptól mikortól dolgozott, főételt is fogyaszthatott. Mindent a leírtak szerint csináltunk. Kivétel. a két főétkezés. A munka milyensége miatt az ebédet és a vacsorát felcseréltük. Nassolásnak és vacsorának most nyers zöldséget eszik este 6 után. Napközben a főétkezések között is nyers zöldséget majszol. 42 egység inzulint szúrt naponta 4 részre osztva. Mára már nem szúrja magát. Napi 2 és fél tablettát szed elosztva. Cukorszintje, átlag 5-6-7 nagyon ritkán 8.

Nagyon fontosnak tartom elmondani!

Véleményem, amit a C9 adott, 9 nap alatt. A férjem belátta tudja az étkezéseit úgy alakítani a nehéz fizikai munkája mellett, hogy nem éhezik, és jól érzi magát. Belátta fontos mikor mit és mennyit eszik. A napi rendszeres mozgást betartja. Csemegének, nasinak elfogadta a nyers zöldséget. Apránként fokozatosan mennek le a kilók is.

Boldogan ajánljuk mindenkinek, aki változtatni akar.